torsdag, november 13, 2008

Walk-in-closeth og en veldig betydningsfull mus

WaLk In ClOsEtH tHeRe Is!!! :)

Endelig er vi igang med klesrommene. klesrom nr 1 - Vi skal ha masse klær hengende på kleshengere nettop fordi det er mye enklere å finne det man skal ha. Både bukser og jakker, gensere og finklær. Elllers skal vi ha hanådklær og sengeklær. Dette klesrommet ligger mellom badet og soverommet, skal mere hyller opp. Inne på klesrom nr 2 (som jeg ikke har bilder av enda)som er mye større skal vi ha alle klærne til ungene pluss deres sengeklær. uteklær, ullklær pluss alle slags sko skal få praktisk oppbevaring inne på vaskerommet.


Over til den betydningsfulle musa som for anledningen presenterer de nye såpe/sjampo dispenserne jeg har kjøpt til dusjen. Faktisk så er de pene å se på samtidig som de er utrolig smarte. Musa fikk sønnen min da han kom på intensiven. alt gikk jo litt i stå den tiden så vi var ikke akkurat ute for å kjøpe bamse. samt at vi ikke hadde besøk første dagen. så da fikk han denne søte lille musen av de snille sykepleierne på Intensiven. Den har magnet på ben og hender så den hang litt over alt på senga hans å gjorde mange akrobatiske stunt. Den fulgte han på sykehuset og han ble ganske glad i den. Han titter litt tankefult på den en gang iblant, jeg velger og tro at han innerst inn husker den godt. <3 For tiden henger musa på den ene lampa på badet. Han henger så godt der:)4 kommentarer:

Bine sa...

Alle hus skulle hatt walk-in-closeth *nemlig*
Hørtes ut som en veldig betydningsfull mus det der.. <3 Klem :-)

Lykkehuset sa...

Hei, hei! Takk for kommentar og takk for tipset!! GOD HELG! Klem Beth

Cathrine sa...

Bine....!!!!! kjæm itj inn på sia di... fikk jo invitasjon å vært inn der... men siste uka har itj æ kommi inn.... klesrom må all hus ja. sku itj vær lov å bygg uten det:)

carinasverden sa...

Hei!
Skulle ønske jeg hadde walk-in-closeth.Har mye klær som er stappet sammen i et lite klesskap hvor det er vanskelig å finne fram.

Ha en fin helg!!!