mandag, desember 29, 2008

2008 - et år med mange utfordringer

På denne tiden i fjor... faktisk helt til februar bodde vi på Hitra i dette huset. Vi hadde ikke planer om å bygge hus å iallfall IKKE bo på Verdal. Men skjebnen ville det annerledes. Vi hadde solgt huset men de nye eierne tok over jan/feb.Utpå januar begynte vi å se oss rundt etter et nytt hus. I mellom tiden skulle vi bo en LITEN STUND hos mamma. bare til vi fant oss et hus å kjøpe. så vi flyttet inn hos henne med godt mot og leide oss et lager til alle tingene våre. Vi, to voksne, to bråkete barn og en gal hund;) 1-2 mnd tenkte vi. Men tiden gikk å vi fant ikke noe hus. Ingenting svarte til forventningene og vi begynte å snuse på nybygg istede. og på 1-2-3 hadde vi bestemt oss. Vi kjøpte tomt i slutten av januar og bestemte hus i samme vaset... HVALSTAD skulle bli vårt nye hjem. å vi skulle bygge i Leinsmoen. et nytt boligfelt med bare nye hus og tomter, unge folk å små barn. ypperlig!!

Mannen kjørte en svart Audi s8 og jeg en rød audi a6.ungene så slik ut... to små ramp;)I sommer fikk Linus Matheo (som jeg har fortalt tidligere) en alvorlig hjerneblødning å vi var sååååå nært ved å miste den herlige livlige gutten vår som istede skal få gi oss mange grå hår opp igjennom årene.

http://livet-i-hvalstad.blogspot.com/2008/12/takk-til-alle-koselig-bloggdamer-og.htmlTomta 24 april 2008-mannen sin bil fikk iløpet av våren en ny farge :) :)og jeg kjøpte denne -23 mai 2008 -28 juni 2008 -9 juli 2008 -24 august 2008 -14 september 2008 -ungene har blitt store flotte småtroll som gir oss masse glede dagen lang - tenk så heldig vi er som har to levende barn!


ja så sitter vi her da... jula 2008! Hvalstad er ferdig... vi har bodd her ca 1 mnd. tenk det. Alt som har skjedd på vel 10 mnd :O helt utrolig. å så spennende det har vært dette året. på godt å vondt. vi ble boende til mamma i nesten 1 år. ikke 2 mnd;) tusen takk til henne. som betaling la vi nytt parkett gulv på stua hennes. Vi kan ikke klage på den husleia. Geir kjører faktisk S8 enda å det er rekord i bilhold fra vår kant. Den har vi hadd lenge. Jeg kjører ikke Pt Cruiser lenger da.... nå har jeg en slik en, så får vi se hvor lenge det varer;) -Men er stolt over meg selv at jeg ikke har byttet barnevogn siden i vår. Har kjørt Phil og ted lenge nå å er rå fornøyd:)Det var litt av året vårt i bilder. Det har jo skjedd mye koselig dette året. Det vanlige hverdagslivet, åpen barnehage (som har vært en viktig del av livet dette året som vi gleder oss til å fortsette med neste år), jobben og utfordringer og gleder der, gode venner og herlige familiesammenkomster, barndåp, sommer, bursdags selskap og andre feiringer (spesielt denne sommerfesten satte dype spor - på min bursdag hadde vi samtidig en LINUS FEST for å feire linus sitt liv - og den kampen han har kjempet dette året).Vil takke alle som har gjort dette året til det det var. spennende, overraskende, utfordrende, skremmende, givende, morsomt, normalt, livlig og alt annet en tamt! Takk til alle snille bloggere som titter innom her å gjør bloggen til det den er. uten dere hadde det ikke vært noen vits å skrive her:) Elsker å følge med på alle de herlige bloggene som finnes rundt omkring. få en smak av deres hverdag og all den herlige inspirasjonen som fordyrer hverdagen;)
Til dere andre som prøvde å forsure 2008 - dere blir ikke med oss over i det nye året... så "so long" !Nyttårshilsen fra familien i et nybygd Hvalstad som desverre ikke har en hårete svart venn lenger. Han forblir i 2008 etter en ulykke i høst! Men vi 4 andre suser videre inn i det nye året å ser frem til nye utfordringer og gleder.

mannen sitt store mål dette året er å kjøpe seg et Rod prosjekt - håper denne drømmen hans kan bli virkelig.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Dette var en reise i tiden og så utrolig godt skrevet og knall fint med alle bildene som forteller så mye dere har opplevd. Et utrolig bra innlegg som jeg sikkert har lyst å lese igjen om litt.
Jeg har sagt det tidligere og sier det igjen Bloggen din er fantastisk fin og du har så mye å dele med oss tross din unge alder! Utrolig sjarmerende og søt!
Jeg ønsker dere alt godt for det nye året og tusen takk for at du deler alt dette herlige med oss Bloggere!
Fortsatt God romjul!
Klem

Gamlå sa...

Heisann og takker for at jeg fikk ta del i den fine 2008 kalvakaden din.

Er innom en tur og har sittet og lest og kost meg med dine siste innlegg!!

Vil med det samme si takk for det gamla og Godt Nyttår.

klem fra Gamlå

Designe sa...

Hej! Vilket bygge ni gjort! Hoppas lillkillen mår bra!
Gott Nytt År! Kram :)

Mari sa...

Heisann hoppsann Cathrine! For et år dere har hatt! At det går an! Tenk at for ett år siden så hadde dere virkelig ikke peiling på hva dere hadde foran dere - både på godt å vondt. Bra vi ikke vet noe om hva fremtiden bringer. Masse gode nyttårsklemmer :)

Villa Luftslottet sa...

Det var utroplig fint skrevet, mye godt og mye vondt! Men alt i alt, har det vært et godt år til slutt, ser det ut som:)Koselig og trist lesning, men veldig kjekt å få lov til å lese:)
Kjempefint hus dere har bygd!!
Vi fikk tomt, og skulle bygge her vi også, men fikk ikke akkurat den vi ville ha, jeg begynte å studere, og vi skrinla alle bygge-planene - ihvertfall for nå:)
Stor klem fra meg, Nina

Anita sa...

Det var litt av et innholdsrikt år dere har lagt bak dere, håper dere får det litt roligere i 2009 og kan nyte hvert minutt.

Anonym sa...

Hei,

Tusen takk for hyggelige ord på Bloggen min :)

Ønsker deg og familien et riktig godt nytt år!

Håper dagen i morgen blir en fin avslutning på et spennende år som nå er på vei til å ebbe ut...

Bloggen din er super inspirerende å følge med på og jeg kommer helt klart tilbake i det nye året!

♥ lig hilsen det hvite hjerte ♥ Ann-Christin

Anettes hus sa...

Hei! Er innom for å ønske deg og dine et riktig godt nytt år!! Såååå glad for at gutten deres er frisk og rask igjen:)

Klem Anette

lilleann sa...

Flott resyme fra året 2008. Flotte bilder!
Håper det nye året blir som dere ønsker og drømmer om!!:)
Kos dere masse på årets siste dag!!
Mvh. Lilleann :)

JBO/ORB sa...

Et år er forbi, og et nytt år har akkurat våknet til liv!
Dagen i dag er nok den mest spesielle - vi sitter her med forventnonger og store mål for det nye året. Alt kommer nok ikke til å gå vår vei, men i disse stundene er det viktig å se framover og glede oss over de små gledene med livet! Ønsker dere alle et riktig godt nytt år!
Gleder meg stort til å følge dere igjennm et nytt år!!

*klem* fra oss i seimshagane

Anka sa...

What a year! Godt nytt år:-)

Cathrines blogg sa...

Jøss! Her har jeg ikke vært før tror jeg....for et år dere har hatt, hvirkelig gripende!
Gode ønsker for 2009 til dere all!

Fridashus sa...

Skjønner det har vært litt av et år for dere. Godt det gikk bra med sønnen deres:o) Trist med hunden deres.

Godt nytt år til deg og dine.

klem

Anette sa...

Ser at dere har hatt et meget begivenhetsrikt år - med både sterke nedturer og oppturer. Så godt det går bra med den vakre gutten din!!!

Ellers må jeg si at den røde vogna var kuul. :-)