lørdag, desember 20, 2008

Jula nærmer seg med stormskritt!

Grisen er slakta!!


Stemningsbilder fra "Jul Igjen" på Stiklestad.

Lillegutt er litt syk enda. vil ikke spise og drikker ikke noe særlig. Men heldigvis spyr han ikke idag. Diare..... den kommer og går... hyggelig. Men det går vel over snart. Lillemann har overlevd det meste så dette er jo bare småtteri for den tøffingen. Vi(jeg og mannen - ALENE)har vært på Ikea en tur idag å handlet de siste stolene til spisestuen så da er 8 stoler på plass. Skal legge ut bilder etterhvert. Kjøpte noen nye glass å annet småtteri. Det MÅ man jo når man er på Ikea ikke sant? var ute å spiste sammen med et vennepar etter Ikea turen. Koselig kveld. sjelden vi gjør noe uten ungene. De storkosa seg hjemme... mamma kom hit etter jobb å passet ungene. Takk:)

Har kommet til enighet med byggeherren og ser frem til en fin jul. Er utrolig fornøyd med et flotte huset vi har stått på for å få dette året. 2009 skal bli et godt år i nytt hus og kansje enda mer rentekutt??? det høres vel for utrolig ut til å være sant. iallefall stor sjanse for at vi skifter bank... hva er det DNB driver med egentlig??? de henger jo ikke med resten av verden?


stemningsbilde fra stua....Er endelig litt i rute med julegavene også... alle som skal leveres et stykke unna er ferdig levert. å imorgen skal jeg ordne de aller siste gavene. samt at vi skal få ordnet det siste klesrommet iløpet av helga. Skal bli jul her til slutt også. å den kommer enten vi er klar eller ikke..;)
2 kommentarer:

Anette sa...

Iiik! Det første bildet er ikke for sarte sjeler! ...og det er jeg merket jeg nå... ;-)

Ellers - koselige stemingsbilder! Får skikkelig "god gammeldags jule følelse" når jeg ser de!

Ha en fortsatt fin førjulstid! :-D

Drømmehuset sa...

Hei!
Velkommen til NIB! Så nydelig piano!
God førjulstid!