onsdag, januar 28, 2009

¡¡ʇɯosɹoɯǝdɯǝǝظʞ ʇǝp ɹɐɥ

Fått en utfordring av kjærringa til Svein... hihi.. http://sveinskone.blogspot.com/

:) Det 6. bildet i den 6. mappen i `mine bilder`
synes dette var en morsom utfordring og det har vært mye morsomme bilder rundt om i bloggverden som ellers ikke ville blitt lagt på bloggen. Nå er ikke mitt så spennende men vakre barn jeg iallfall;)Bildet ble tatt 15 januar i fjor i trappa hjemme hos min mamma. Lille persille var da 9 mnd og Emilie 2 1/2 år :) Da holdt vi på å selge huset på Hitra å hadde flyttet inn hos mamma. Holdt på med tomte kjøp i de dager.

denne utfordringen skal jo sendes videre til 6 stk så da vil jeg gi den til -

Min kjære tremening som har så flott blogg http://joridkvam.blogspot.com/

Øyboer Mari http://marisrede.blogspot.com/

En annen snill Øyboer med fersk blogg som jeg virkelig gleder meg til å følge http://vimse-gumman.blogspot.com/

også Bine.... ikke øyboer men nybakt mamma med mange vakre bilder på bloggen http://blue-santa.blogspot.com/

Stine, en koselig jente med en utrolig inspirerende blogg http://stinemos.blogspot.com/

og sist men ikke minst Gamlå... en utrolig hyggelig dame som alltid er flink til å legge igjen flotte kommentarer hos meg og mange andre. http://lundsvagen.blogspot.com/

Dagen idag har vært en lang og innholdsrik dag. Vært på besøk hos noen vi har blitt godt kjent med i åpen barnehage. samt at også 2 mødre til med sine barn, som vi er sammen med i åpen bhg også var der;) så vi møtes ofte. men en utrolig koselig gjeng. Hun vi var hos går jeg også i meditasjonsgruppe sammen med, samt at den koselige damen som holder meditasjonsgruppen er leder på Åpen bhg;) så her er det mange mennesker som har blitt en stor del av livet vårt på kort tid. Etter det dro vi hjem å spiste litt middag før vi var en liten tur hos pappan min på besøk. Nå er ungene i seng og jeg har ryddet huset. Da er det godt å sette seg ned med PC, TV og pepsi max:) og mannen i huset er på jobb og kommer hjem i morgen. så her skal jeg sitte i hele kveld.

Ha en fortsatt fin kveld jenter:) klem fra Hvalstad hjemmet, som kommer sterkere tilbake med mere husbilder og inspirasjon om ikke alt for lenge:)

6 kommentarer:

Bine sa...

Dette var en skikkelig morsom utfordring å få :-D (får bare fra deg jeg, så har ikke fått sendt noen til deg ennå, hehe).
(PS! kan du forklare en stakkar hvordan man kan sette inn counter på bloggen?)

Stine sa...

Det var på langt nær det beste bildet, for å si det sånn. Men det var nå nummer seks :P Liker Nikon-kameraet mitt kjempegodt. Hvis du er litt over gjennomsnittet glad i å ta bilder, er dette veldig bra. Linsen du får med i pakka er og mye bedre enn de Canon-kameraene mange har. Jeg betalte i overkant av 10.000 for mitt, med linse, minnekort og veske. Synes det var et godt kjøp. Men jeg bruker det på jobb også da, så trenger et godt kamera :)

Gamlå sa...

Smiler over det herlige bildet ditt her. Nydelig barn dere har!!

klem fra Gamlå

Sissy's Hus sa...

Tusen takk for kommentar på blloggen min!:)
Ble helt oppslukt av å lese her inne.. Kjempe fin blogg du har! Kommer garantert tilbake..

Klem fra
Christina

svein`s kone sa...

Så vakre barn du har:) det var jo et fint bilde å hente ut.:) kos!

svein`s kone sa...

Så koselig at du skrev litt om de du sendte utfordringen vidre til:) God helg forresten..