torsdag, januar 22, 2009

På tide å mimre litt fra jula... Men glad den er over:)ser spent etter koselig besøk og grubler på alt annet som venter dem 24.12.08 <3litt flere bilder av et snøkledd Hvalstad. Vakkert...!!! verre nå som snøen er borte å realiteten kommer frem...

kjæresteparet <3
Til tross for at jeg ikke er noe ihuga fan av jula syns jeg vi hadde en koselig jul. Og grunnen til at denne jula ble så fin er nok en god blanding av lite stress, hjemmekos og at mannen i hvalstad hjemmet hadde pappa perm. Vi kosa oss og var mest hjemme. Minst mulig lang kjøring (som vi har drevet med tidligere) og masse koselig besøk i vårt hus:)koselig julestemning på julaftenGift of the year!!!!en rødkledd type som kom innom julaften;) min lille sønn på 1 1/2 år avslørte pappa med en gang;) storesøss på 3 år var mer skrekkslagen men begge turte å motta gave fra han.

5 kommentarer:

Mari sa...

Så koselige bilder! Så ut som om dere koste dere skikkelig :) Og ambulanse i julegave måtte jo bare bli bra :)

Smineset sa...

Ser ut som om dere hadde en riktig koselig jul. Vi også har reist til nord og sør hver jul og i år var vår første rolige jul hjemme i eget hus. Synes det var supert!

God helg! ;-)

Bine sa...

Jula blir mye koseligere uten stress ;-) Hadde min første halvfæle jul her med kolikk og masse stress :-S Så skjønner godt det ble bedre når huset sto pyntet og bilen var mer parkert hos dere! Så Linus skjønte at det ikke var nisse altså? Hehe, for en luring!

Anonym sa...

Hyggelig julepopperi! Søte barn og et veldig pent hvalstad par også!!!
Dere har fått det riktig så fint i huset og skjønner godt at det var hygglig å be folk til fest i denne herlige kåken!!! Kos dere i helgen!
Klem fra det hvite ♥

MarianneEmine sa...

Må først si at dere har ett utrolig vakkert hus :)

Lurte på en liten ting, hvor du har fått tak i tapeten på det bildet hvor de søte barna dine titter ut av vinduet :)