fredag, februar 20, 2009

litt detaljer....I vårt nybygde hus har vi valgt å ha hvitmalt smalpanel i taket. Med en litt romantisk klassisk barokk stil funker det ikke med tak ess.. syns smalt panel er riktig så lekkert!Tapeten vår som vi er skikkelig fornøyd med. Den kommer fra Borge. Har den hvite på stue og kjøkken.. samt en flott fond vegg på stua med den sorte. På gjestedoen har jeg samme løsning... fond vegg bak doen med den sorte, og den hvite på resten.

Det flotte gamle Pianoet som jeg fant på Finn.no før jul har fått plass på den sorte veggen. Flotte detaljer med lysestaker og bærehåndtak i "gull".Skal kjøpe oss nytt hjemmekino-anlegg etterhvert men inntil videre har de store høytalerne fått et strøk bengalakk;) de hadde en merkelig farge og syns de ble ganske tøffe nå da:) subben har også fått maling på seg.Mine vakre små foreviget på ukas karneval i åpen barnehage. Storsøss som enhjørning.. (varmt med hodeplagg så det forsvant fort) også har vi lillebror da.. utkledd som lillesøster.. hehe. så søt der han sprang rundt med kjole og kyse <3

Tusen tusen takk for alle fine lykkeønskninger etter Hvalstad-mannen sitt fall. Han er hjemme og det går veldig bra. Han har port forbud (eller garasje-forbud;) Vondt i den brekte fingeren og i hodet, kuttet gror fint.. vi kan ikke klage. Han var heldig!! Nå har det vært nok hodeskader å vi tåler nok ikke flere. les: storesøss hjernerystelse og brekt kragebein vår 08, lillebror alvorlig hjerneblødning juni 08 og nå mannen... :/ glad jeg har to friske barn og min kjære friske mann!!

en god og fredfull helg ønskes dere av

12 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Utrolig stilig hjemme til deg. Har selv vært ute og kjikka etter prismelampe, har sååå lyst på en. Den Irina har, synes jeg var så lekker. Du hadde også en slik? Fant den på Bohus, tror det blir en slik en gitt!!
Ja, hodet skal man ta vare på. Sønnen min brakk kragebein og fikk hjernerystelse når han var liten. Usj..Godt å se at Mannen er på bedringens vei. En hustrig opplevelse. Hold ham i hus!!
Klem fra Major&Mossan

Mari sa...

God bedring til mannen! Godt at han kuinn komme heim te dåkk fort igjen :) Kjeeeempefin lampe du vise der altså! Ska ha mæ ivei å kjøp to sånne te uka tænke æ :) Helt enig i hvitt paneltak, ska legges i stua te uka nu (håpe æ) bli bra! Og den ideen om bengalack på høytaleran ska æ kopier! Rulla du det på?

Jorid ღ sa...

Heihei! :-D
Ja, vart veldig fornøyd med veggen ! Så bli vel nå wallsticker etterhvert å! :-D

Ha ei fin helg !

Klem

Gamlå sa...

Heisann

Nydelig hjem dere har og jeg er så enig med deg at taket deres er flott.

Så søte barna dine er på karneval:)

Godt å høre at mannen din er kommet hjem fra sykehuset.

Ha en fin lørdag.

Anemone sa...

DER endelig fant jeg deg!! Du som jeg har lett. Nå linker jeg deg fast til bloggen min ja :-))

Ha nå en super lørdag kveld, og stem på den rette melodi i GP.

Bine sa...

Hehe, så søte karnevalista da :-D
Også så lurt å ha på bengalack på høytaleran da, finnes nok av stygge sådane her i verden, grøss! :-S

Go helg d og!

Evami sa...

Lekre tapeter du har:) 'Kanskje man må bygge nytt hus så man får pussa ordenlig opp???

STkkars mannen da,og for en sykdomshistorie dere har me hodene da:( Men heldigvis så har dte gått bra for dere:)

Og så søte karnevalsbarn. EN enhjørning og søte lillebror da:) Vi har karneval på fredag vi og de gleder seg:) HA en fin lørdagskveld og fortsatt god bedring til din kjære:) Klem Eva

silje-sin sa...

Åh, så lekkert det var hos dere!! Og nydelige barn:) Lillebror kledd ut som lillesøster, den var morsom:) Godt at det går bra med mannen din! Ha en fortsatt fin helg! klem fra silje.

Anka sa...

Jegg elsker tapet!!! Har planer om å tapetere en vegg i gangen. Det gjør seg jo så bra!
Herlige unger dere har:) Håper alt går bra med mannen din. Au, au, au...

Linda sa...

Nydelig tapet!
Du har et flott hjem!

Ønsker deg en fin uke!

Klem fra Linda

My Wonderworld sa...

Så flott dere har fått det!!!

... Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min ;-)

BROCANTE sa...

Hei - likte godt tapeten din! Leste om mannen din og fallet hans. Huff - godt at det ikke gikk værre. Ja du har så rett - man skal passe på og vise at man er glad i hverandre mens man har hverandre. Ting skjer så fort og man vet ikke hvor lenge man har hverandre. Så får man en påminnelse - slik dere fikk. Håper dere unngår flere ulykker nå!