onsdag, mars 18, 2009

En viktig kamp....

En levende og glad gutt!!Har fått brev fra helsetilsynet i dag og kan ikke si annet enn at svaret etter endt saksgang er gledelig og meget positivt. I den forstand at når alt ble som det ble, har vi i ettertid fått det beste ut av saken. Det som skjedde med oss bør og SKAL IKKE skje igjen. Man bør slippe og nesten miste det kjæreste man har, fordi folk surrer rundt i arbeidstiden sin. ALVORLIGE brudd på loven!! Vi er glad for at vi har kjempet og stått på, for å få rettferdighet og forståelse. Hele historien skal etterhvert opp og frem, og da kommer jeg til å legge ut litt mer detaljer. Det hele er graverende og sjokkerende og ingen skal måtte oppleve noe slikt.

Jeg skjønte egentlig fra dag 1 at denne lille gutten

var en sta ung mann som ikke ville gi opp med det første;)

Småsint?!?


Vi skal sette oss ned og lese gjennom hele konklusjonen ikveld og dette ble i grunn en bra dag. til tross for at selvangivelsen lar seg vente på;) hehe. Den dukker nok opp snart håper vi. Ha en flot dag alle trofaste og nye lesere. Jeg kommer sterkere tilbake... vært en hektisk tid.

Idag har vi hatt koselig besøk med vaffel og kos. Etterpå var vi ute en tur og ordnet litt utenfor huset. uff... all den snøen. lengter til vår... meeen den kommer:)

10 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Hm..vet ikke hva dette dreier seg om er glad på dine vegne at brevet gledet deg. Er spent på resten!

Ha en fin onsdag og kos dere videre.

Bine sa...

Så godt å vite at dere har fått et positivt og gledelig svar!! Skulle bare mangle...! Dere har en sterk og flott gutt (for ikke å snakke om prinsessa deres ;-) ). Nei, sånt skal ingen måtte oppleve!

Evami sa...

Kjenner at tårene triller jeg. Kjenner ikke hele historien,men har fått med meg litt,og at gutten deres er tøff,det vises! Og så fantastisk bra at dere har orka å gå vidre med saken og kjempe:) Og at dere har fått positive svar,skulle bare mangle når helsevesnet tar feil.... Og i deres tilfelle endte det godt,takk og pris:)
HA en fin kveld:) KLem Eva

Jorid ღ Noe på hjertet sa...

Så godt å hør at det har komme en konklusjon!!! Fantastisk ka dåkk har komem dåkk igjennom å den kampen dåkk har lagt bak dåkk!:-)
Kjempestolt av dåkk Cathrine!

Klem Jorid

Monica sa...

tenker masse på dokk:(spes på lille linus gutten ....når ska "dem"la linus gutten være i fred da?har han ikke opplevd nokk vondt:((håper han kjemper lik bra denne gangen å...men håper selvfølgelig at det ikke er lik alvorlig denne gangen:(((tenker på dere og venter spent på å høre fra deg vennen om hvordan det går med lille gutten.sender mange varme klemmer igjennom luften og til dere.!!.....uufff stakkars linus gutten:((

Anemone sa...

Huff huff huff, slike triste ting skal IKKE forekomme nei. STÅ PÅ for lille Linus, han er viktigst av alt for dere. Og om der er menneskelig sløvskap eller mangel på kunnskap som ligger bak denne litt triste historien, ja da stiller dere sterkt. godt at alt går bra med gutten og at han har oppegående foreldre.Varm klem kommer herfra.


...og stå på kjekke jente!

Venke sa...

Bra at dere har fått en konklusjon. Det er alt for mange som bare stoler på at det helsevesenet her i landet gjør er rett, og det er bra noen står på for å de som ikke orker.Lykke til videre.

Anonym sa...

Var bra at dokker va fornøyd med brevet da! helsevesenet skal man ikkje helt forstå seg på.. Men å rapportere feila dem gjør e noe man bare må fortsette med Bra dokker nåde frem allefall ;) å enda bedre at den lille prinsen har det kjempefint idag!!

klem susanne

svein`s kone sa...

Jeg gikk litt tilbake i bloggen din å tittet, jeg fikk se gutten deres og hva dere har vært igjennom. Det har mått vært helt aldeles grusomt! Og det er så utrolig flott at det har gått bra:) Og for en knall tøff gutt dere har. Klem fra meg til dere:)

Mari sa...

Gratulerer med positivt svar :) Tenker det var en deilig følelse!