lørdag, mars 21, 2009

Uteplassen..

Disse hagemøblene hører egentlig til på den steinbelagte uteplassen vi ordnet i sommer. men der er det masse snø enda... så akkurat nå fikk de komme en tur inni denne koselig kroken. Vinkelhus gir oss en fin lun plass... selv om det bare er sand og grus der... skal jo etterhvert bli en stor, herlig veranda:)

Her skal det bli fint å ta med hageputer ut å kose seg både tidlig og seint!Linus`n har egentlig blitt verre. Det har gått videre til lungene og han har fått mer medisin. Men vi har valgt å dra hjem igjen. Men er fortsatt innlagt så vi kan når som helst dra dit. Har med det vi trenger av medisin og har hentet ut aero chamber og ventolin. Tipper storesøster syns det er litt stort når hun kommer hjem å får se at lillebror også har slikt.

Emilie har astma å bruker ventolin og flutide daglig. Men vi vurderer å slutte med flutiden da det er vanskelig for en på 3 år å skylle munnen såpass etterbruk at det kommer nok mye av flutiden ned i magen. og man kan få sopp i munn og svelg. samtidig som den er veksthemmende når man får i seg for mye. Noen med av leserne mine med erfaring på området som vil uttale seg? Takker for alle forslag og tips. Har god effekt av ventolin og har en flink lege som er spesialist på astma og luftveisplager og barn generelt. Men alltid greit å høre personlige erfaringer.


Sånn ellers i forhold til Linus er feberen høy enda, å vi gjør det vi kan for å holde den nede. Ørene har han nok fortsatt litt vondt i men håper antibiotikaen skal ta taket på dem snart.

slik ser uteplassen ut vår og sommer... gleder meg til den kommer fram fra snøen :)

God helg ønskes dere alle av

12 kommentarer:

Linea sa...

Kroken så kjempe koselig ut, gleder meg til våren når det blir vamt og man kan sitte ute om kveldene og kose seg:)

Håper det går bedre med lille gutten snart.. masse gode bedring. har følgt med på bloggen din en stund og sender mange gode tanker til dere alle fire.

Nina Therese sa...

God bedring til Linus :)

MajorogMeg sa...

Fortsatt god bedring til lille Linus. Stakkars lille gutt:(

Flotte møbler som snart kan taes i bruk.

Ha en så bra som mulig lørdagskveld!

Evami sa...

STakkars lille Linus:( Får håpe at han blir frisk snart,sånn at han slipper å være slapp og sliten.

FLotte møbler og så koselig uteplass om sommeren,får håpe på like god sommer i år som i fjor sånn at dere får brukt den masse:) Klem Evav

Susanne sa...

Så flotte utemøbler!
Her venter jeg bare på at enda mer snø skal smelte bort, slik at jeg kan sette ut hagestoler på verandaen :)

Snuskefrua sa...

Følte jeg måtte svare deg på dette innlegget. For det første håper jeg at Linus blir raskt frisk igjen.
Ser at datteren deres har astma. Vi har ei jente som er 7 år, som har hatt astma siden hun var 3 mnd. Hun har også gått på Flutide hele tiden, med aerochamber først. Fikk denne byttet ut med diskus da hun ble noe større. MEN, be legen om å få forsøke SINGULAIR tyggetablett. Denne skal ligge i bunnen av behandling, f.eks kombinert med Flutide. Vår jente ble så bra da hun fikk denne at vi kun bruker Flutide i perioder. Og dette er jo kjempebra!
Verdt et forsøk iallefall.
Husker ikke hekt når vi startet med denne, men hun gikk i barnehagen. Tror kanskje hun var rundt 4 år.
Lykke til:)

Vibeke sa...

Hei. Ang medisinbruk. Jeg ville absolutt ikke ha sluttet med Flutide så lenge hun må ha Ventoline så ofte som hver dag! Flutide er forebyggende, og hjelper slik at hun ikke skal bli tett. Ventoline brukes mest etter behov når hun er tett, og virkningen av den kommer jo i løpet av noen minutter. At man ikke for skyllet munnen etter hver gang er ikke sååå viktig. Har selv en sønn på 5 med astma, og vi skyller skjeldent og han har aldri hatt sopp.

Når dere kutter ut Flutiden vil hun gå med en konstant kronisk betennelse i luftveiewne, Ventolinen vil hjelpe så hun får bedre pust der og da, men betennelsen vil stadig være der.

Flutide kan virke litt inn på veksten, men barnet får uansett den høyden det skal ha etterhvert. :)

Håper jeg var litt oppklarende her. :)

Vet hvor slitsomt det er med astmabarn. :)

Ha en flott søndag videre. :)

Ida sa...

Hei vennen !

Ser at det har vært en stund siden jeg har vært på besøk hos deg! Har ikek fått med meg at Linus har blitt syk - stakkars liten! Hørtes ut som en forferdelig skremmende opplevelse å komme hjem til! Godt at det endte så bra - og at dere har bloitt tatt godt vare på av sykehuset denne gangen! Godt å få det svart på hvitt at dere faktisk ikke har fått den hjelpen dere hadde behov for - nå vet jeg jo ikke detaljene - men det er utrolig bra at dere har gått videre med dette og fått gjennomslag! Håper at Linus kommer seg nå - stakkars lille tøffe gutten deres - han er så sterk som takler alt dette ! Stor klem til mammaen hans som sikkert også har det vondt oppi alt dette!

GOD BEDRING! Klemmer fra Ida

Jorid ღ Noe på hjertet sa...

Så koselig det va Cathrine :-) Tru vi all glede oss stort på snøfri gårdsplass å haga nu. Men så snør det igjen vettu .. Argh!

Håpe lille Linus bli beir snart!

Klem Jorid

Venke sa...

Kjempekoslig med sånn krok ved husveggen da! Nå får vi bare håpe sommeren kommer snart! God bedring til Linus!

cecilie sa...

hei.. ramlet tilfeldig innom her..
Kjempefin blogg du har og de utemøblene ønsker jeg meg også!!!

*kremt + uteplassen deres..hehe*

Har forresten også en liten her som bruker både flutide å ventolin.. (20mnd)
Her pusser vi tennene etter hver dose flutide (morgen å kveld) og har ikke opplevd noe sopp til no ..

svein`s kone sa...

Stakkar lille gutt da.. Skal det ikke ta slutt snart da? ønsker dere fortsatt god bedring også en god klem til storesøster:) gode tanker fra Line..