fredag, mai 08, 2009

utrolig mange og engasjerende reaksjoner på Linus sin sak!!!Ct bilde... fra dette bildet ble tatt gikk det fortsatt 2 timer før han ble operert!


Bilder tatt av trønderavisas fotograf - Johan Arnt Nesgård


- godt å se at det engasjerer folk - http://www.t-a.no/nyheter/article74348.ece
Telefonen har ringt i hele dag og dette fortjener han virkelig...

verdens tøffeste Linus med verdens beste pappa!15 kommentarer:

Randi sa...

La inn innlegget fra avisen på Facbook jeg...
Kjempeflott at dette skaper debatt.

Lurer på om din mann var på vakt 18 desember i 2007. Bassenget på Verdal sier han muligens noe...lenge siden nå da.....men det er en opplevelse vi aldri glemmer. Har mange ganger tenkt på de som hadde vakt den kvelden og den jobben de gjorde...

Ha en strålede helg
Klem

Sunniva sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Sunniva sa...

Flott at saken deres kommer opp i lyset, og håper - som antagelig er målet deres- at Levanger Sykehus får seg en wake-up call, løfter kompetansenivået og øker lydhørigheten slik at framtidige liknende tilfeller blir ikke-eksisterende. Og ikke minst, at dere får en beklagelse på uretten de har utført.

Likevel synes jeg det er synd at vinklingen i disse sakene er så generaliserende og blottet for farger og at 95% av befolkningen ikke klarer å se gråsoner engang. Det er synd at slike artikler som dette stempler helsevesenet og helsearbeidere til ikke fullt kompetente, og gjør jobben desto vanskeligere å utføre. Å være kritiske foreldre, pårørende, syke ER bra! Men å ikke ha tillitt til at man er i trygge hender, er så synd.. Denne tillitten blir, i stor grad ødelagt jevnt over i hele Norge, fordi det blir så generaliserende..

Selv om vi bare er mennesker på innsiden av hvite klær og lange frakker, er det ingenting som kan rettferdiggjøre hva som er skjedd med Linus.

svein`s kone sa...

Offamei for en opplevelse. Ble helt uvell jeg. At ikke legene lærer engang for alle at vi som foreldre kjenner barna våre best. At de tør å sjanse på og ikke høre. Mange som i en sånn situasjon kunne stolt blindt på legene, skremmende!!! Håper det er i orden at jeg legger en link til innlegget ditt hos meg, ha en kjmpe fin helg sammen:) Klem fra meg til dere alle:)

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Hei!
Så bra innlegge i avisa va, endelig e det oppå å ut! Dåkk e sterk Cathrine :-) Stolt av dåkk!

Håper helga dåkkers bli fin, kos dåkk å nyt all støtt'n dåkk får!

GodKlem

Lima sa...

Kjempe flott at denne saken har kommet frem i lyset!
Det er helt uhørt og forferdelig at ikke de på sykehuset ville lytte til dere.. Som foreldre må man virkelig stå på det man tror er rett.
Så bra at det gikk bra da, han er jo en nydelig liten gutt :)

LYKKEBO sa...

Jeg har en liten kar på omtrent samme alder som Linus.. Umulig å tenke seg hva dere har gått igjennom.. Dere har vært kjempe tøffe,og det er fantastisk at dere står frem med saken deres så slikt ikke skjer igjen..

God helg til deg og dine:)
Klem

Mari sa...

Mange klemmer til dere...

Guttemamma sa...

Håper ingen behøver å oppleve det samme..

MajorogMeg sa...

Nå har jeg sittet og lest lenge på siden din. Svelger og svelger klumpen i halsen..
Synes det er bra dette kom ut jeg. Takk og pris for at Hvalstadmannen kan helse!! Men også det du skriver, at foreldre kjenner sine barn og ser når noe ikke stemmer!!
Kos dere med de vakre ungene, nyt dem!!
Klem fra meg:)

Husdraumen sa...

Linus ser ut som en kjernekar på filmen på adressa.no!

Skummelt å tenke på hvor galt det kunne ha gått, må ha vært frustrerende timer på sykehuset uten å bli hørt. Spesielt for en ambulansesjåfør, som faktisk ser at noe er galt..

Håper at resultatet av historien deres blir skjerpings og bedre rutiner i Helse-Norge!

Ha en fin kveld!
Anita

Bo med barn sa...

Du er hjertlig velkommen neste gang..men det blir kanskje litt langt? :)

Anette {foreldremanualen} sa...

Så utrolig bra at dere ikke ga dere! Enig i at han har verdens beste pappa!!!

Nok et bevis på at det er vi foreldre som kjenner ungene våre best.

Mariann sa...

Så flott du deler denne historien, en viktig sak. Syns det skjer så altfor ofte at leger ikke lytter til pasienten, eller i deres tilfelle foreldrene til pasienten. MEN så utrolig bra at det gikk bra.. SKjønner at dere blir helt skjelvne når dere tenker på hva som kunne ha skjedd om dere ikke hadde tatt affære selv... jeg har litt samme erfaring (men med meg selv)... Håper alt går bra med lillegutten fremover :-) KLEM

Lisa Cecilie sa...

Tænke på dok!!

Utrolig sterk historie.. du beskreiv situasjon den dagen d skjedd så fint.. rætt fra mammahjærte!!! dok fortjene aill dens støtte dok får.. Linus e en nydelig gutt :)

Håpe at framtida t Linus bli varm og god - han har opplevd alt for my vondt allerede :/

ja, d her kan vell kalles foreldres mareritt... Heldigvis gikk d som d gikk!!!!

klæm fra Lisa