torsdag, mai 07, 2009

En herlig gjeng og en viktig sak!


Så heldig vi er som har så mange gode, koselige venner som bryr seg om oss!Kjempe flott barneselskap, alle barna var så flinke og imponerende lite kranling til at de var så mange. Hovedpersonen hadde ikke tid til å spise idag heller.. på slutten av selskapet ville alle ut å løpe en tur:) løp og løp.. storkosa seg sammen. Kan nok si at alle ungene inkludert mine to har hatt en kjempe fin ettermiddag med gode venner!
Masse fine gaver til lillebror, som skal utprøves imorgen når det er rolig her å han kan kose seg med dem, trampolinen kommer mest sannsynlig også imorgen, samt at en sandkasse ligger klar til oppbygging her ute :)

En journalist var her ikveld.... han kontaktet oss for et par dager siden. Nå skal historien opp og frem. Vi har ikke kontaktet dem selv, de tok kontakt med oss. Å han ville skrive om saken uansett om vi ble med eller ikke. Han fikk nyss i den for en stund tilbake. Da kunne vi like godt være med! Blir spennende å se hvordan det blir. kommer mest sannsynlig ut førstkommende lørdag! Han fikk papirene for noen dager siden og vi har gått gjennom alt ikveld, både godt og trist å rippe opp i ting igjen. Sorgprosessen og bearbeidelsen har liksom aldri kommet... reaksjonene ligger og ulmer. Man kan være sterk... og holde en fasade. Inni seg kan man ha det vondt, når man tenker på at noen andre kunne frarøvet oss den vakre og livlige gutten vår!
Kjenner det er på tide at de som er anvarlig også kan føle litt av den smerten vi føler, den frykten og den elendige behandlingen vi fikk! Ingen kan gjøre noe mer med det vi har vært gjennom. Det skal vi lære oss å leve med, hver dag. Men hver dag blir vi minnet på det, og all tillit til de rette vedkommende er helt borte! Alt kunne vært så annerledes om noen kunne tatt litt ansvar. Kjenner jeg blir litt irritert over den likegyldigheten som praktiseres!

Takk for at dere tar dere tid og leser! Er tankefult og være mamma i disse dager. Takker for hver dag jeg får med de vakre barna mine! Ta vare på dem dere har kjær og nyt hvert eneste øyeblikk. <316 kommentarer:

Hvit Stil sa...

Tusen takk for fin kommentar. Ser ut som du har laget ett fantastisk selskap til barna.

Stå på og kjemp for det som er riktig. Jeg heier på dere.

Klem til deg.

Christine

jess1 sa...

1000 takk for info om lampa,nå ble det plutselig veldog enkelt å få tak i en ;o)
Vi skal ha barneselskap med 22
7åringer her neste uke,tror ikke det blir like rolig som hos deg,men morsomt er det likevel ;o)
Spennende med historien deres,kommer den i T-A?
Jeg synes dere er veldig sterke,og skjønner at jeg aldri har hatt noen problemer i det hele tatt når jeg leser det du skriver...
STÅ PÅ, det er riktig at det kommer fram.
Ha en super dag med ny trampoline etc,det er en suveren "barnepike" he he
Ser ut so det blir en fin dag,så da blir det nok stas å hoppe litt!!

jess1 sa...

Glemte å logge meg inn i innlegget over.....

Husdraumen sa...

Hei!

Kom innom siden din i dag, og vil gjerne følge deg videre.

Spennende å høre videre om historien deres, og et nydelig hus dere har fått!

Anita

Sissy's Hus sa...

Kjemp for det som er riktig! Du er sterk...Barna dine er heldige som har en mamma som deg!

Klem klem
Christina

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Ser ut som ett kjempekjekt selskap!!

Lykke til og stå på!

Ha en fin dag!
Klem og støtte fra meg!

Randi sa...

oioi...så spennende...gleder meg å lese det...en kjempeviktig sak som blir tatt opp.. dette er jo folk vi stoler på.

Anno2009 sa...

Har Blink hus egen Facebookgruppe altså... hmm Må melde meg inn der jeg da. Så bra at Katalogen får nye og mer riktige bilder av Hvalstad huset. Dårlige bilder der nå. Også har jo dere et meget representativt hus som nok vil få flere til å ville velge akkurat den hustypen skal du se;).

Høres ut som dere er svært fornøyd med deres hus da, og de endringene som dere gjorde. Skjønner dere ønsker å ta 2 etasje selv. Er jo litt morsomt og stas det. Hva vi gjør er ennå usikkert, da vi må legge på en del kvm, slik at huset blir stort nok ift. vårt(mannens) behov for stor plass.

Spennende at noen ønsker å skrive om saken deres og få den opp og frem.Legger du den videre ut på bloggen din også, når den er ute?

Uansett lykke til;)

Du vil nok sikkert få en del spm om Hvalstadhuset etter hvert, bare vent.. hehe. Vi må bare få tomten i boks først...

Ha en fortreffelig da videre;)

Bine sa...

Så ut som et vellykket selskap da :-D

Spennende at de tok kontakt ang saken deres, en fin måte å få den ut og frem - stå på! Ser frem til å lese om dere :-) T-A eller?

(Jeg har forresten bestilt blinkhus-katalog til William, og han ble litt gira. Vi kjøper nok først, og bygger senere, men han ble tross alt mer ivrig. + at han nå foretrekker Blink fremfor mange, delvis pga større bad i mange hus. Men jeg synes de fleste bad er for små, så jeg vil uansett gjøre litt med planløsninga tenker jeg)

MajorogMeg sa...

Dette blir spennende for dere! Ønsker dere virkelig lykke til:)
Stå på!
Klem:)

Living White sa...

Oi, dette høres spennende ut, gleder meg til å følge med. Joda det beste er nok å være på jobb, mindre forstyrrende elementer der, men i dag var det veldig ok:) Nå sitter jeg bare her og krysser alt jeg har for jobben...

Helena/ROOM AND SERVE sa...

Åh vilken härlig blogg du har!

svein`s kone sa...

hei, hei.. spennende å fløge med på saken, fint at ting kommer frem. Klem så lenge, bare en liten natt tur innom deg)

Karna sa...

Så lekkert hus dere har, utrolig flott...Jeg vet ikke hva saken går i, men ønsker dere lykke til allikevell.....

Venke sa...

Hørte om dere på radioen og sitter og leser Trønder-Avisa nå! Bra at dere står frem. Slike tabber bør ikke forbigås i stillhet! God helg til dere! Klem Venke

jess1 sa...

Flott innlegg i avisa i dag!!!
Lest alt t frokosten,og trur det e bra det her kjæm fram i dagslyset. Ønske dåkk ei fllott hælg ;o)