torsdag, mai 14, 2009

Hage og vei....

Deler av gårdsplassen, den nye trappa vår som ble akkurat slik jeg hadde håpet.. kanskje jeg skal få smurt inn den imorgen?! lurer på å smøre den med en helt lys lys grå treasse olje. Buksbom hekken har overlevd vinteren å står fint på kanten oppe på uteplassen. Trampoline er også på plass;)
Da er vi igang ute her. har kommet en gravemaskin som skal ordne ny vei opp til huset. veien som ble laget da vi bygde har gått helt i oppløsning da den ble bygget alt for dårlig... de ansvarlige syntes selv den var mer enn bra nok... men den raste helt ut til slutt!! så da var det bare å ringe en annen entreprenør som villa ta jobben. NÅ blir det virkelig bra. ordner plen på andre siden av huset samtidig. gleder meg til å se hvordan det blir!

Vært dårlig med innlegg de siste dagene. Tiden strekker ikke til å jeg må bare prioritere annerledes. Men jeg henger med og har ikke planer om å forlate bloggverden enda.
Nærmer seg 17 mai og har enda ikke prøvd bunad`n... Rød trønderbunad. har lite tro på at den passer i år... time will show!!


Angående Linus saken har vi ikke hørt noe fra Direktør Flaat enda... får se hva morgendagen bringer. Se & Hør har vært her å skal lage en reportasje. Litt spent på å se hvordan den blir. hehe. var litt usikker på om vi skulle gjøre det.. men hvorfor ikke ;) ha en flott fredag alle sammen. Vi nyter sola som enedelig har tittet frem.. men kald vind i dag.


6 kommentarer:

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Så bra det bli :-) Ska virkelig få te å ta tur'n nu når Anders kjæm heim!

Tenkt mæ det at det va se og hør som kanskje sku te dåkk da du skreiv det ;-) hehe!
Koffer ikke, det bli nok bra!

Ha ei flott 17. mai helg!! Kleem

irina /Alex sa...

Så bra at dere henger med---,,,,,,,,,,hmmmmmmmmm skaptisk på SE og Hør da. Ikke at dere vil komme fint ut , for det tror jeg , men jeg hadde nik ikke valgt den kanalen.
Du sa du tok imot kritikk.
De var på oss da Frederick hadde fått kreft for vi var med på konebyttet.

men jeg vet ikke........Men det er deres valg !!
uansett så må jeg si at jeg beundrer dere masse. Og at du har vært en slik pådriver !!
Du er dyktig og jeg digger deg !!

Klem og kos til dere på hvalstad.

Bine sa...

Så fint d bli ut da! Trygt å kom kjøran etterhvert da :-p
Bunad ja.. ga opp æ. Får på og igjen, men ska nå pust og! Hehe! Nei, tunika e tingen ;-)

Oi, se og hør og altså? Hadd nok vært mer skeptisk t d enn avis æ å ;-)

Sissy's Hus sa...

Åhhh.. Dere vil få det så fint utenfor huset deres.. :) Du er så flink med detaljer.

Lurer på om du er fornøyd med Blink hus som leverandør? Vi titter og titter på flere forskjellige leverandører, men er i tvil om hvem vi skal velge.

Håper ellers at dine søte små er friske og raske! :) Kos dere masse på 17.mai!!

Klem fra
Christina

Drømme verden min! sa...

Akkurat lest historien din, så nå sitter både jeg og mannen med tårer i øynene. Så trist at man skal oppleve noe sånt! Også med det mst dyrebare vi har!
For et par mnd siden landet ambulanse helikopteret nærmest på taket her, de skulle ned til leieboeren vår. Datteren der på 2år hadde slått hodet sitt i gulvet, betong. Hun hadde vært borte litt. Ble fraket inn og tatt CT og div. Alt var bra, men alt ble sjekket før fikk dra hjem. Synes det er betryggende at de er så nøye her, etter å ha lest din historie.
Fint at dere får historien opp og frem!

Ha en super 17.mai fering med dine to nydelige barn:)

Hilsen fra drømmeverden

Anonym sa...

Jeg skjønner at mange kan være skeptisk til å gå ut i Se og Hør med sin historie, men de lar deg lese alt sammen før det kommer på trykk hvis dere vil så dere kan si dere enig/ikke enig i det de har skrevet. Onkeln min med fam var der med sin historie for noen måender siden og de leste alt sammen før d kom på trykk;)

Kos dere masse på 17.Mai;) Kanskje vi sees under bhg fane;)
Nyt fin værs helga;)
Klem fra Berit