tirsdag, mai 12, 2009

I det siste....

foto : meg -
Les reportasjen i trønderavisa!


"Direktør Arne Flaat sier at han tar kritikken mot sykehuset svært alvorlig, og ønsker nå personlig å gjennomføre et møte med foreldrene til Linus. "

"Han påpeker at den behandlingen som gis ved sykehusene kan utgjøre forskjellen på liv og død, og mener at sykehusene derfor er helt avhengig av tillit. "


har en liten fotolidenskap.. og elsker å ta bilder av kirkebygninger...

Dagene går og vi er fortsatt utrolig takknemlig for alle positive kommentarer vi får kjente og ukjente. Mange av de vi kjenner godt har heller aldri hørt historien i sin helhet, så dette er en grei måte å få den fram på. Samtidig som det selvsagt skal ut som kritikk til sykehuset. Har ikke hørt fra direktøren enda men får se hva morgendagen bringer! Ser frem til å møte han å stille en del spørsmål. Samtidig blir det på en måte feil man.. han representerer kun dem som hadde ansvaret. Lurer på om det er noen av dem som har lyst å møte oss??

Tenk om de hadde lagt seg langflat med en gang? kontaktet oss dagene eller ukene etter hendelsen, spurt hvordan det gikk? overlevde gutten? Hadde de virkelig beklaget seg og lagt seg helt flat, kansje hadde vi godtatt en unnskyldning og saken ville ikke fått en slik utgang som dette? Media og fult søkelys på sykehuset. De fikk det som de ville!

I forrige innlegg spurte en av dere "mener du virkelig at de prøvde å ta livet av han"? Jeg kan faktisk svare at JA, det mener jeg, for det var akkurat det som skjedde. Absolutt ingen av dem forsøkte så godt de kunne, ingen brukte den kunnskapen de har... og det utstyret som fantes tilgjengelig. INGEN hørte på oss, og alarmerende tester av gutten ble ikke tatt med i betraktningen! Grove feil som ville ført til døden om ikke far selv hadde reagert!

Imorgen kommer det noen hit... de kontaktet oss for 2dager siden, de vil skrive om Linus. Forteller dere mer når det kommer ut ;)

Linus har fine dager... snørrer litt og han er smålei alt regnet som kommer i trøndelag! Han vil være ute... kose seg i sanden, hoppe på trampolinen, og kaste stein i vannkummene utenfor huset ;) hehe... er ikke akkuart lov men der ligger det nå små biler, hansker og masse stein.. hysj. ikke si det til kommunen!

Vært i 2 konfirmasjoner... slitne men fine bunadskledde barn :)

6 kommentarer:

mari sa...

Hei
Her sitter jeg og leser, mens tårene triller..for en utrolig gripende historie, dere må være en kjempesterk familie! Jeg,og hele min familie, har også opplevd levanger sykehus både på godt og vondt. Men det er det vonde som sitter fast... I vårt tilfelle er det flere forskjellige saker, som alle har en sammenheng. I allefall har de en sammenheng for oss.. Har kontaktet pasientombudet, og får heldigvis veldig god hjelp fra han. En av sakene ble sendt til helsedirektoratet, mens den andre saken er på rundtur til forskjellige leger og direktorater. sorgen vil alltid være der, men et lite unnskyld kan faktisk gjøre veldig mye fra eller til! Jeg synes det er tøft gjort av dere å stille opp i media, og det er bra at noen gjør det. Ønsker deg og familien din alt godt videre

ღMarianneღ sa...

Støtter dere fullt ut!! Stå på! Det er tøft gjort av dere å få ut historien i media, hev dere over negative tilbakemeldinger. Der er alltid noen som prøver å psyke en ut..
Jeg har selv hatt en ganske akutt sykehusinnleggelse med ett av mine barn, det hele gikk ikke smertefritt for oss heller. -Langt fra like alvorlig som hos Linus, men alvorlig nok for oss.. Det å ikke bli hørt og få den hjelpen en ønsker er sårt og ja, en bør komme seg videre etter hvert, for en egens del.. Men ting tar tid..! ..Dette vet også jeg alt om, jeg bærer nemmelig fortsatt nag over vår "lille" episode med legevakten..-og angrer den dag i dag på at jeg ikke tok saken vår vidre.. for å i det hele tatt klare å komme seg videre i livet..Bli ferdig med saken og få en unnskylding for at det faktisk ble gjort en feil.
Har lest i bloggen din leeenge, men tror jeg faktisk aldri har lagt igjen noen kommentar.. :) Du har en flott blogg og det er grunnen til jeg kommer innom omtrent daglig ;)
Klem fra Marianne

Evami sa...

BLir litt sånn jeg nå,må det virkelig komme i avisa og bli en stor sak av det før de er villige til å møte der og høre på dere nå!!! Enn om de kunne ha møtt dere rett etter på,som du sier,da ville det betydd mye mere.

Så bra at Linus og storesøster har det fint,trygt og godt hos dere:) Og som jeg har sagt før,all respekt for at dere orker å ta mediestøyten og stå fram!
SÅ fine de var i bunadene sine:)
Klem Eva

MajorogMeg sa...

Fortsatt lykke til Cathrine:)
Nydellig bilde av ungene i bunad!

Bra dere står på! Fortsett med det! Nå er godværet kommet, håper Linus koser seg ute:)
Klem:)

Daisys home sa...

Har sittet og lest innleggene dine.Og må si at jeg er fullstendig sjokkert over den behandlingen som dere har fått,og alt dere har måtte gått igjennom.Støtter dere og synest at det er helt på sin plass at dette får Mediaomtale.Synest at dere er tøffe som står fram og forteller alt.Stå på videre,klem

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城