fredag, august 21, 2009

She`s back?!?! Bare kanskje...


Sitter å vurderer om jeg skal begynne å blogge igjen. Leste dagbladet litt tidligere idag og der var det en liten artikkel om en blogge mamma, å jeg kjente at - jo, jeg savner det litt.

Men samtidig har det skjedd så mye her og ikke bare positivt, så jeg vet ikke helt om det er på sin plass å starte opp riktig enda. Liker at blogging skal være hyggelig, vil ikke bruke bloggen til bare triste og håpløse innlegg.
Midt oppi alt går livet videre....


Har fått brev fra NPE (norsk pasientskade erstatning) om at Linus HAR krav på erstatning. Da skal vi bare finne oss en god advokat som kan hjelpe oss videre, en ting er nå.. men viktigis av alt er hva som skjer senere i livet til Linus!

Ha en flott helg alle sammen... plutselig kommer det et nytt innlegg og kanskje flere!

20 kommentarer:

Mari sa...

håper du er tilbake nå Cathrine! Jippi!!

Living White sa...

Jeg ble glad for å se at du er litt tilbake. Du må nesten bare kjenne etter selv om du er klar for blogging igjen. Hva du skriver om er din sak, om det er triste ting eller happy ting. Det er DIN blogg!!! Noen ganger kan det jo være litt terapi å bare få det ut også.

Sender i allefall en varm klem sørover

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Jippii! Kom tebake Cathrine :-) Har savna dæ!

Klem

Silje Kristin sa...

Kjempekoslig å se et innlegg fra deg!! Du virker så koslig, og jeg unner deg og familien din det beste :)
Håper virkelig dere får frem en god sak med advokaten!
Klem!

MarnyAlice sa...

kjekt å høyre frå deg Cathrine :)
du merkar nok når du er klar for blogging igjen :)

god helg!!

Klem M :)

Venke sa...

Så kosli at du tenker på å begynne å blogge igjen! Du har vel nye interiørprosjekt snart nå - man kan jo se det som positivt! Det er da noe... Håper alt er bra med deg og dine. Klem!

Britt Eva sa...

Hei.

Hyggelig å høre fra deg igjen. Alt til sin tid - bare du ikke glemmer oss helt. Vi tåler jo litt triste ting her på bloggen og. Ønsker deg en god helg og lykke til videre med Linus og storesøster.
Klem fra Britt Eva

Home By Virginia sa...

Hei Cathrine :)

Så hyggelig å høre fra deg igjen... Håper du kommer tilbake for fullt... :D

Klem fra Malin Virginia

Lene sa...

du må ha de vakreste bildene i hele bloggverden...
nydelige bilder av barna dine, som bare lyser av følelser og varme. Jeg er veldig glad du ikke har sluttet å blogge. Synes det er fint med en mer personlig blogg, hvor det ikke bare handler om interiør. Håper det kommer mange flere innlegg fra deg!

Klem til deg og til din nydelige Linus.

MajorogMeg sa...

Du får kjenne på hva som hjertet ditt sier. Hva blir rett? For dere? Dere har vært dyktige så langt iallefall. Lykke til videre i livet alle sammen:)
Klem fra meg:)

svein`s kone sa...

Hei:) Så koselig at du er tilbake, om det bare er for et innlegg. Tenkt mye på dere alle sammen og ønsker dere virkelig alt godt:) Flotte bilder av nydlige barn:)Mange klemmer fra meg til dere...

Linda sa...

Kom tilbake hvis du føler det er riktig for deg.
Men det hadde vært veldig hyggelig!

Klem til deg fra meg.

Lisa Cecilie sa...

så utrolig fine bilder du deler med oss!!! del det du føler for, en blogger ikke for andre? men, det en selv ønsker - så får de som ønsker det følge en!!! :) Håper du stikker innom i ny og ned :) jeg liker iallefall bloggen din :)

Håper at du har det bra og at du får ei super helg!!!

klem

Marlen sa...

Så koselig å se at det var oppdatert i bloggen! Trist, morsomt eller koselig, det er du som bestemmer hva som skrives i bloggen din.
Håper dere har det fint, og lykke til med advokat, erstaning osv :)

Anno2009 sa...

Hadde vært veldig hyggelig om du kom tilbake altså. Som det har blitt skrevet tidligere her, så er det din blogg, og hva du skriver der er jo bare din sak. Du blogger jo om alt fra hus, interiør, barn og familien. Det er jo det som er livet ditt her og nå, og livet innehar både positive og mindre positive sider..;). Du må selvfølgelig kjenne på det selv også. Blogging skal jo være lystbetont..;).

Men håper jo at du kommer tilbake da. Du har en fin og inspirerende blogg. Også har dere jo bygget et Blinkhus vettu...;).

Ønsker deg uansett lykke til videre med saken deres. Stå på!!!

Bine sa...

Bloggverden savner deg og vet du ;) Håper vi ser deg mer her nå etterhvert! God helg til deg og!

LoneK sa...

Hei.
Måtte innom for å se hvordan det går med dere. En stor klæm til dere alle.

LoneK

Linea sa...

Så kjekt å se at du blogger igjen!

Tenkte fantask på bloggen din i går, lurte på om det kom et innlegg igjen snart:

Anka sa...

Kosleig å ha deg tilbake hvis det passer seg sånn. Men riktig av deg og sette mye annet forran bloggingen. Ønsker deg en god start på uka.

Huset i skogen sa...

Så trivelig å se et lite livstegn fra deg. Håper virkelig at du får lysten til å blogge igjen. Om alt ser litt trist ut, så er det vel noe som er positivt også?
Du skal iallefall vite at vi er mange som ser innom og følger dere:)

Klem